​Webdesign

​Vi laver webapplikationer der passer til netop din virksomhed. ​Har du behov for en ny eller en opdatering af hjemmeside så kan GRC gøre det nemt, hurtigt og billigt

  • Hjemmesideproduktion
  • Hjemmesideopdatering
  • Billeder
  • Graphic
  • Ipaper

Webmagasin

Med udbredelsen af webmagasiner, er mulighederne for mere effektiv og billigere markedsføring vokset. GRC Graphic House er din professionelle leverandør af kvalitets webmagasiner til hjemmesiden.

GRC Graphic House er gerne med fra idé og skabelsesprocessen, til udgivelsen af jeres nye webmagasin. Udnyt vores store erfaring i at producere flotte webmagasiner, og få den bedste kvalitet med i købet.

De effektive webmagasiner

Den effektive distribution der ligger i webmagasinets natur, åbner store muligheder for at nå jeres målgruppe bedre og billigere. Med et lækkert design kan webmagasinet give hurtige og indbringende resultater, uanset om formålet er kommercielt eller alene er informativt.

​Webmagasinet kan både distribueres via hjemmesider, annoncekampagner og e-mailkampagner, og vi kan give dig gode idéer, inputs og kontakter til den, eller de distributionsformer der passer bedst til jeres profil. Vi har altid friske inputs, en god smag og fingeren på pulsen.

Webmagasiner og kvalitetstryksager fra GRC Graphic House

Kvaliteten af webmagasinet slår direkte igennem på resultatet. Imødekommende grafik og layout giver brugeren lyst til at læse og acceptere indholdet, ligesom det modsatte naturligvis også er tilfældet. Det er derfor vigtigt, at jeres webmagasin er udført i en professionel og lækker kvalitet. Er det ikke tilfældet, falder læselysten, og hele indsatsen er spildt. Tålmodigheden når det kommer til onlinemedier er ikke stor, det er nødvendigt at ramme plet med budskabet første gang.

Hør nærmere om vores unikke webmagasinløsninger

Har du lyst til at høre mere om vores idéer og gode priser på udarbejdelse af webmagasiner, eller har du brug for mere information om vores andre spidskompetencer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 42 11 00. Du kan også sende også en e-mail på mail@grc.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hos GRC Graphic House har vi en unik forståelse for, hvad vores kunder ønsker. Vi kan derfor garantere, at vi vil leve op til jeres forventninger.

Vores aktuelle projekter​

Vi har altid gang i spændende projekter, her kan du se et udpluk.​

Kom ind og besøg os

Skal vi udvikle dit brand? Skal vi hjælpe dig med at få ide gjort til virkelighed? Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller kom ind og få en samtale. Vi har mange års erfaring med at udvikle og bearbejde, og komme med gode forslag, inden for tryksager.

Find os her

​GRC/Trykstuen A/S

Platanvej 8-10, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

​GRC Graphic House: 9642 1100

Trykstuen: 9688 2287

E-mail: mail@grc.dk

GRC/Trykstuen A/S er et full-service grafisk hus, som råder over de vigtigste kompetencer, når det gælder grafisk produktion, tryksager og hjemmesider.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller kom ind og få en samtale.