Kreative tryksager

GRC Graphic House er din kilde til kreative tryksager med en forfriskende og professionel vinkel. Vi tilfører din markedsføring nye og kreative tryksager, der giver inspiration og resultater.

Med stor ekspertise indenfor kreative tryksager; blade, magasiner, flyers, visitkort, Roll-up bannere og meget mere, har vi begejstret vores kunder i mange år. Hør mere om vores forslag til kreative tryksager for dig og din virksomhed.

Kreative tryksager ud fra dialog, idéer og skitser

Når vi skal finde nye og spændende idéer til jeres næste kreative tryksager, bruger vi stor energi på at forstå jeres produkt, kunder og marked. GRC Graphic House lytter til jeres erfaringer og idéer, vi indgår i en grundig dialog om jeres målsætning med tryksagen og vi undersøger markedet for trends. Derefter præsenterer vi vores oplæg til jeres nye kreative tryksager.

Vi har mange års erfaring med at udvikle, bearbejde og komme med gode forslag til kreative tryksager:​

 • Illustrationer
 • Flyers
 • Reklame
 • Visitkort
 • Skilte
 • Roll up banner
 • Grafisk design
 • Brochurer
 • Magasiner
 • Bøger
 • Foldere

GRC Graphic House – Reklamebureauet med de kreative tryksager og løsninger

Det gælder om at tænke ud af boksen, når der skal produceres kreative tryksager og når markedsføringen skal ramme dybt i den rette målgruppe. GRC Graphic House er din professionelle samarbejdspartner til opgaven. Hver dag søger vi nye grænser og muligheder i vores jagt på kreative tryksager der giver bedre og bedre resultater.

Kreative tryksager og meget mere

GRC Graphic House tilbyder både idéudarbejdelse, kampagneoplæg og trykning af kreative tryksager, men vi kan mere end det. Vi kan bidrage med kreative løsninger til alle markedsføringsopgaverne i din virksomhed. Kom blot til os med jeres kataloger, brochurer, plakater, hjemmesider, webshops, undervisningsmateriale, bøger, profilbrochurer, foldere og alt det andet grafiske design.

Hør mere om vores kreative tryksager

Har du lyst til at høre mere om vores kreative tryksager, eller mere om vores andre spidskompetencer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 42 11 00. Du kan også sende også en e-mail på mail@grc.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hos GRC Graphic House har vi en unik forståelse for, hvad vores kunder og deres kunder ønsker. Vi kan derfor garantere, at vi vil leve op til jeres forventninger.

Vores aktuelle projekter​

Vi har altid gang i spændende projekter, her kan du se et udpluk.​

Kom ind og besøg os

Skal vi udvikle dit brand? Skal vi hjælpe dig med at få ide gjort til virkelighed? Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller kom ind og få en samtale. Vi har mange års erfaring med at udvikle og bearbejde, og komme med gode forslag, inden for tryksager.

Find os her

​GRC/Trykstuen A/S

Platanvej 8-10, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

​GRC Graphic House: 9642 1100

Trykstuen: 9688 2287

E-mail: mail@grc.dk

GRC/Trykstuen A/S er et full-service grafisk hus, som råder over de vigtigste kompetencer, når det gælder grafisk produktion, tryksager og hjemmesider.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller kom ind og få en samtale.